19 Oktober 2009

Monday Blues......!!!

Sindrom Monday Blues yang sangat dasyatttt.... huhuhu. + virus M yang tak boleh dibendung lagi...

Dari pagi masuk keje tadi au lom buat apa2 keje lagi.... Bukak sistem bajet dah berpuluh kali, tp tengok jek sistem tutup balik. Dengan harapan mod bekerja akan datang semula...

Tapiii... Nan adonyer.... Tulunnnn....!

Adoi aiii... Camno nie. Sok dah nak ke K.L, ari Rabu dah nak present.... tapi macam takde amender jek nak buat....;-(

Bukak blog dengan harapan biler banyak menaip, mood rajin datang... Leh ke cam gitu.....
hahaha.....

Ada 40 minit sebelum kul 2... Harapnya kul 2 keadaan akan berubah....


Asamgaram : tik...tok..tik..tok.. Masa terus berjalan nie...

Tiada ulasan:

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin