28 Oktober 2009

Hadiah saya dah dapat

Last month kalo tak silap, Vanessa from Leo Burnett Advertising dah call sama saya, mau bagi saya satu hadiah. Tapi bukan ler saje2 bagi. Tapi sebab aku dah menang contest depa daaa... I aimed for the phone, tapi saya dpt menda alah nie... Anyway, TQ very much Vanessa.

Depa suh datang ambik hadiah, tapi akutak dan nak g K.L nak ngambik menda alah nie.... Some more aku tak tau kat ner doknyer... Jadi aku dah anto despatch aku tuk ambik hadiah nie tuk aku....

Malam tadi, adik aku, as my despatch ader balik dengan hadiah aku sekali. Aku tak tunggu dier la. Aku tunggu hadiah aku tak sampai2 lagi nie.... hahahaaha. Anyway tq to Fadil coz dah tolong kakak dier yang cute nie...hehehe.

Dan akhirnya, beg hadiah bertukar tangannnnn...........

5
4
3
2
1




Beg yang dah bertukar tangan...Yeayyyy!!

Isi dalam Beg....


5 Hadiah yang aku dah dapat....



Itu diaaa... Set Natural White dari Olay... Pasnie putih melepak la den nanti.... Kalah la Nasha Aziz...heheehehe..propa je lebih aku nie...
Ada night cream, day cream, foaming cleaser, UV blocker & Day Lotion... Day cream tue aku dah ader. Depa dah bagi aku dulu...... Maybe nak let go kat adik beradik, ipar duai.... So sesaper yang rase adik beradik aku, sila la beri komen anda jika berminat ngan menda alah nie...hahahaaha.. Sukati jek paksa orang komen kat blog... Yang aku rase akan berkubur dalam almari je, aku akan let go gak ler.
Tq to Olay... Nanti bagi lagik yek..


Asamgaram : ader sesaper nak berzakat ngan saya....;-P


3 ulasan:

fuzila berkata...

akak, lau taknak meh la kat sy..ahak!

Nietanozie berkata...

hahaha... kalo ipar duai akak menolak. rezeki ko la zila. doa2 yek.

farra8979 berkata...

nk sedekah kat me pun, me ok jek.. hihi...

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin