19 Disember 2011

I-city yang nauzbillah...

Memang nauzubillah... Bukan i-city tue yg bermasalah, tp punya ramai umat manusia. Nak mencari parking pun, siksa. 40 minit atas jalan jek mencari parking kat sana. Udah la tue, kena lak masuk 2 kali, meaning 2 kali bayo parking coz nak mencari parking yg dekat. Kami bawak warga ems dan anak kecik, jd tak sesuai utk parking jauh2, maka berkorban la duit parking...

Dah sampai sana, hilang mood dah nak jalan jejauh. Jalan area dekat2 jek. Membawa anak kecik aku tue ha....

Ade ler 2,3 keping gambo yang diamik. Sib baik dier tak meragam dah sampai sana. Cumernyer mentara mencari parking tue, dier dah tunjuk moody sikit sbb boring dalam keta lamer2... Sian dier yek.








Tiada ulasan:

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin