18 Januari 2012

BRAT & P ...!

Korang mesti pelik kan, ape ke benda nyer tue... Tapi untuk group Homemade Solid Food (HSSFYB) kat fb tue mesti ader yg dah tau...

Nie ha der nyer.... Petua yang baik untuk anak yg sembelit dan cirit birit.. Bebudak biaser ler nak menyesuaikan sesuatu keadaan tue mcm2 leh jadi.


Aku print screen nie dr HSFFYB, senang nak ingat balik. Dah banyak kali baca, tp biler tetiba anak cirit sikit lupa dah petua tue. Carik balik punyer ler payah... Letak kat blog, senang aku nak carik...:)










Tiada ulasan:

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin