20 Januari 2012

Dapur opis berasap....



lauk semalam, Ikan sardin goreng, kari ikan tenggiri (beli kt mamak bwh..), sambal tumis udang, bendi rebus dan yang paling penting sambal belacan.... :). Pulasan dah siap kupas tuk desert... muahaha.

Sambal belacan tue tak habis masuk esbok, pagi tadi buat jemput2 masuk sambal tue sekali. Silapnyer aku terlupa adernyer ikan goren dalam esbok, kalo tak tentu ikan goreng aku sia2 sekali masuk dalam emput-jemput.. Takde membazir...

Benda macam nie jarang4 berlaku yek.... Nak dapat sebulan sekali pun payah. Tapi semalam memang datang tahap rajin + dah boring asyik dok makan kat kedai jek, maka mood terus berubah. Masak sendiri jek... Puas hatiiiiiiii.... Dapur selalunyer berasap time breakfast jek, tengahari leh dikira ngan jari. Tuk 2012, ini ler 1st time pun.






Tiada ulasan:

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin