11 Jun 2013

Macam nie pun boleh

Adik nani meniarap tak kira tempat... Sukati dier jek...

Dalam buai pun boleh. Boring kot terlentang jek dlm buai.


Bukan setakat memain dalam buai nak niarap. Tido dalam buai pun kekadang meniarap jugak...

Nie aksi sedang tido dalam buai. Apaknyer sikit punyer riso kalo tgk adik meniarap dlm buai. Riso anaknyer lemas dalam tue. Tapi kalo kiter betulkan balik, sure dier pusing balik badan dier. Lagi selesa terlentang dalam buai kot... huhuhu. Maknenyer tak lemas la tue....



Adik oh adik....

Kakaknyer dulu mmg aku tak ajor guna buai. Orang kata tak elok berbuai kan... Tapi nani dok kt umah baby sitter nyer mmg berbuai tetambah rumah bs dier betul2 tepi jalan. Sekali lalu lori kereta bergegar rumah.. Dengan bunyik yang kuat lak tue. Jadi biler masuk buai ader maaf la sikit, kalo tidak mesti terkejut2 time tido.. Sian adik yek...

Tapi idak ler pulak dier nak bergantung ngan buai jek. Kalo takde buai pun dier boleh tido. Janji ader candu..:p Takde la masalah nak g memaner kena angkut buai segala.... Fleksibel la kiranyer nani nie...







Tiada ulasan:

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin