10 Jun 2013

Tiada Jodoh Kami


Kecacatan sementara. Puncanya terlanggar sesuatu kat kedai makan. Nak kata tiang, mmg la tiang, tp rendah jek bendanyer dan kat atas ader cam rumah.. Ala macam postbox la tp rendah dan besi padu. Benda alah tue sikit tak tercedera, tapi keta kitaorg jadi gitu. Dalam keta tue penuh orang, tp sorang pun tak perasankan benda alah tue termasuk la aku dan Mr. K. Malam kot, gelap... Benda nak jadi...



Kecacatan sudah di touch up...:). Melayang jugak duit.... Takpe la janji sudah cantik. Total lost RM280 jek... JEKkkkkkk... hahaha


Tapi, jodoh kami tak panjang. Keta akan bertukar tangan. Sempat la pakai 5,6 bulan... huhuhu. Dah siap tinted, roadtax baru renew tapiii....

Ambik ari tue sbb owner asal nak g oversea so nak jual keta. Keta kitaorg yg lama, adik dh pakai coz dier guna angkut2 barang. Jadi kitaorg pakai keta. Sekali ownernyer pegi tak lamer maner pun, dah balik dan nak amik balik keta. *frust*

Kalo aku tahu gini jadinyer, tidak la ku make up cantik2... Tapi yg cacat nie kena la repair sebelum bertukar tangan. Owner setuju nak bayar balik apa yg patut dier bayar. Ok la. Pasnie pakai balik keta lama coz adik pun dah beli triton, dh takde mslh nak angkat2 barang.

Takpe la... ikut ikut je la flow yang ader nie sementara waktu. Nak buat lagu maner. Hari nie kiter beralah dgn orang, esok2 orang pulak beralah dgn kiter. Hari nie kiter tolong orang, esok2 orang pulak tolong kiter. :)


In Shaa Allah.






Tiada ulasan:

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin