10 Mei 2010

Jalan-jalan Cari makan - Kuala Sepetang

Meh kiter selesaikan cerita jenjalan ari tue coz aku masih berhutang keputusan giveaway aku tue... Pas abih cerita2 jalan2 nie, aku bagi keputusan la yek..

Dah penat berendam kat Bukit Merah, kami decided tuk ke Kuala Sepetang.... Carik aper..? Carik makan ler....

Dan kat sini sudahnyer pencarian kami di Kuala Sepetang...

Rest. Pak Hashim... Nie keratan akhbar yang dok ader atas meja depa. Aku snap dr sini jek, bukannye aku g gugel ye. Depa dh promosi kedai ni kat paper...



Antara menu2 yang sempat disnap....

Mee udang........


Bihun goreng udang.............

Kueh tiaw udang.......

Sotong goreng tepung... Yg nie kurang mengancam sikit.

Ader lagik menu lan, tp tak sompek nak dambik gambo... Terlupa pun ye jugak... Harga leh tahan. Rasa pun not bad la, cumer sotong tue failed la......
Dan ini muka puas hati sampai mee udang Kuala Sepetang.......
Sebelum ke kedai nie, sempat singgah ke jeti deme turunkan seafood.. Yang banyaknyer udang la.. Sempat la membeli belah kat situ...
Asamgaram : Ader episode terakhir....



5 ulasan:

Ibu Mifzal Arsyad berkata...

sedapnya..kalau sotong celup tepung tuh mmg feberet..tp yg kat situ x sedap eh...?

Nietanozie berkata...

peberet gak tue.. yg kt sini kuren la sikit. tgk pun dh tau...hehehe

syak berkata...

hee..penah mam kt cni..meamg terangkat mee udang die

Pakcu berkata...

selalu p makan mee udang situ..kedai yg belah2 atas tu..xpenah p lagi kedai ni..hehe

Nietanozie berkata...

syak : terangkat habis...

Pak cu : Mula2 berenti 1 kedai lain, tp dr jauh nampak cam kena berperang ngan lalat. Kesel terus. Kat sini kurang sikit perangnyer...

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin