12 Mei 2010

Layan Kepala

Tengah layan kepala ngantuk, pas makan nasik & telan ubat selesema Hari menjadik la selesema aku nie.. huhuhu.

Lauk tengahari hanya lah ini... Chef in the opis..;-). Lapar sgt, sampai gigil aku masak benda alah nie. Malas nak kuar. Aper de dm peti ais jek aku kasi masak... Jadi ler ayam masak kicap nie haaa... Konyang.. Burpppp...! Alhamdulillah.



Pas dah makan nasi, telan zyrtec.... Tak tahan asyik bersin jek....


Pagi tadi, aku dok layanmenyelesaikan keputusan giveaway yang aku buat ari tue.. Tapi separuh jalan jek baru... Tak larat la buat kerja berat2 time2 selesema nie... Aku bagi entry light2 je la... Aku nak tido jap. Bos takde nie, ini opis aku yg punyer....

Petang kang mau layan badminton pulak.. Jadi, baik aku tido skang..hehehe





6 ulasan:

princeduyong berkata...

pandai gak ko masak ye...

Nietanozie berkata...

pompuan maa.. kena la tau masak. Tak banyak sikit...

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ berkata...

masakan asas yang pompuan kena tau
1.masak kicap
2.masak lemak cili api
3.masak asam pedas
4.masak gulai/kari

huhu..tau masak sume mende2 kat atas tu..insyaAllah..akan tau masak makanan yang len2..

akak suke selsema...xleh bernafas ngan normal...seksa je..tol tak?

Pakcu berkata...

amboi kak...lapaq aih tgk ayam masak kicap tu

Nietanozie berkata...

memang sodap pak cu... mask nie jgn serius sgt.. main campak2 jek.. hahaha

Nietanozie berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin