23 Disember 2009

ALZA

Lamer dah g tengok ALZA nie. G ngan seorang Pak Haji yang teringin nak tuko (read : tukar) keta tapi takut2...hehehe.

Pendapat aku, agak cantik gak. Tapi kalo beli kereta nie sebab family memang beso, senang nak g jenjalan. Aku rasa tak sesuai la, memang ler MPV tapi kecik beno ler berbanding MPV lain. Tempat luggage pun amat ler ciput ntuk mengangkut barang yang melampau banyak. Tapi kalo pasang tempat luggage extra yang biaser atas keta tue, ok kot.

Layanz ler gambo (read : gambar) bagi mereka2 yang belum sempat melawat tapak kejadian...


Meter

Enjin


Pak Haji YB dengan gayanyer...


Depan


Pilih plat....
Ader lagik gambo nie, tapi tetiba lak malas nak upload... Carik ler kat tempat lain yek... hehehehe...
Asamgaram : tolong support keta Melesia...

1 ulasan:

kulop ludin berkata...

nguit2 rasa nakkan alza nie...
tapi... apakandaya....

lepas pencen esok kut2 leh rasa!!

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin