28 Disember 2009

JJCM Ujung Tahun

Layan je la gambo2 masa makan-makan kat Ipoh ari tue....


Kami berada di tingkat atas, dan tempat nie dah direserved untuk Keluarga Tuan Mokhtar...hehehe. Kami dah booking awal2... Tu la pasal.

Antara Menunyer...
Leh tahan... nasi ayam hainan dier sedap, kata deme ler, aku tak order nasi ayam, aku order asam laksa. Boleh la...Tapi asam laksa Old Town lagik sedap pd aku...
Air amra asam boi dier pun lazat. Aku minum selasih asam boi, leh tahan. manis sikit.


Si kecik tengah memilih order...
Adik nak makan per...?


Dah order... Tungguuuuuuuuu
Sambil nie nyembang pasal next trip. Tapi takde keputusan... Bising amek...(read : amat)


Si kecik sibuk melasak.... Namernyer pun takde orang lain... depa la 'konker'...
Tingkat atas nie mcm dewan, siap PA system bagai. nak buat function pun bulieh...

Budak2 zaman moden... nak main HP. Benda lain taknak... Kalo bagi yang dummy punyer pun depa campak...

Nangis sebab nak HP la nie....

Appetizer...

Bukan kedai yang sediakan, sendiri bawak.

'Hantu coklat'....

Tengah2 makan sepinggan dier punyer, leh lak mintak yang lain sebab itu ler pinggan yang last yang ader. Takut abis... Tamak la pulak....

Makan time....

Gambo2 food memang takde yang di snap... Syok sangat makan, sampai lupa.... Nak tau camner rupa, datang sendiri, baru la syok.

Sambil makan, nak mintak yang lain pulak. Sila tekan buzzer nie....

Sebab kami di tingkat atas, jadi depa letak la buzzer nie, kot2 la ade menda lain lagi nak tambah.

Dah dapat order tambahan tadi, sambung makan balik......

The dessert

Kosong dah......



Dah kenyang kan...? Moh balik. Tunggu aper lagik.



3 ulasan:

ezzati berkata...

mcm dean laaa..hehe..sodapnyee mkn2

zella berkata...

dessert nmpak sedap... !

Nietanozie berkata...

zati & zella : poei la cuba kalo ader kat ipoh....

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin