01 Disember 2009

Tag..tag..

Minah yang suker anto tag kat aku. Lamer dah, la nie baru rajin nak bat. Banyak lagik tue tp lain bulan lak...hehehe.

CERITA WALLET.... (kepochi tul, wallet pun nak tau hahaha.....)

A. Snap the picture of both inner and outer of your wallet

B. Introduce your wallet brand, price & where you buy.
Beethoven, harga $$$$$ (tanda tak mampu nak ingat...huhuhu), beli katalog jek.


C. Take out whatever its inside your purse.
Malas nak bawak kuar, kang kena susun balik... Tengok je la kat atas tue...
* I/C * Kad Bank * Business Card * Member card * point card * gambo hunny bunny ;-) * lesen mandu * kad kengkawan * saki baki duit yang tinggal * resit2 sampah2 bank yang berlambak (tidak kelihatan ;-p) *

D. Tagged other persons.
i. Bullet (tingin nak tengok wallet lelaki cam no pulak...? asyik wallet pompuan jek)
ii. Hajar (meh mem'busy'kan diri ngan tag)
iii. Kak Suzie (kalo takde keje, meh layan nie)
iv. Nazreen (ko jgn marah2 dah.... Layan nie ha lak..Hilang stress).
v. sesaper e la yang teringin nak buat dialu-alukan......




4 ulasan:

Suzie berkata...

mcm best jek...nnti rajin i layan tag ni ye :)

Nietanozie berkata...

sekali sekala kak...
sharing is caring katanya...

fuzila berkata...

allop..name i bukan minah yer..exkiusmi!!

Nietanozie berkata...

hehehe....
jgn mara aaa....
next time i use your beautiful name yek.....

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin