29 Disember 2009

The Celebration

Sebeno-beno nyer la kan, tujuan kami makan2 kat Ipoh Hainan Chicken Rice nie adalah untuk meraikan Birthday mak kitaorang... Walaupun sebenarnyer tarikh sepatutnyer 27/12 tapi kami awalkan sebab memasing ader komitmen lain pada tarikh sepatutnyer....

Memang benda nie dirahsiakan... Yang merancang kami adik beradik, mak pak datang bawak diri jek.... Bukan ler datang sendiri pun, kami jugak ler yang bawak.

Kek dah tempah awai2 dan dah anto kat kedai nie sesiap. Pelayan kat kedai nie la yang bawak naik atas dan mempersembahkan sebelum di sambut oleh kami. Thanks to staf2 kat sini, sporting.




Ada cam muka terkejut dak....cucunyer pun samer excited.
Kami memang rahsiakan walaupun ngan bebudak kecik tue coz tahun lepas depa punyer tak tahan nampak kotak kek, depa leh bagitau kat uci depa. Spoil betul.


Kek & bunga dari anak cucu....
Eancangan asal nak buat percutian pendek sambil raikan birthday nie. Tapi disebabkan komitmen yang tinggi anak menantu, maka tak jadi la. Buat la grand holiday je la terus. Takyah mini2 nie....


Time untuk potong kek
Cucu2 nie asalnyer tengah senang hati berlarian kat atas tue. Tetiba nampak api lilin dengan lagu birthday terus semua diam membisu. Bukan uci jek yang terkejut, deme pun terkejut sama. Terus mengadap kek...

Hadiah farewell

Ini bukan ler hadiah dari kami, tapi dari staf2 opis mak. Sehari sebelum tue ader majlis tuk mak, ini ler hadiah2 nyer....





Tiada ulasan:

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin