07 Jun 2011

BIG A in the house....

Aku dah lamer la teringin benda alah nie... Tapi, kat Tapah nie takde. Kat Ipoh ader, tp kat JJ, jadi malas mau pegi, malas mau parking...

Tetiba terngat adik aku nak balik. Jadi su dier carik kat Shah Alam jek. Kebetulan kat SACC Mall ader lak. Sonang kojo den...

Maka......

Yeay...! Dapat gak aku melampiaskan napsu ku pada makanan nie... Alhamdulillah...

Meh tengok aper isi...



Aku potong2 la coz nak bagi semua orang rasa, tapi end up aku jugak yang tukang habiskan... Mana la aku tak gemuk balik... kan... ;p

Bukan itu jek yang dier bawak... Nie ha pun. Kek Lapis coklat Cadbury... Waaa... Menu ari Jumaat aku semuanya coklat... hihihi.




Layanzzzz.....







Tiada ulasan:

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin