24 Jun 2011

Keyword...


Saja cek keyword nuffnang...

Hasilnya banyak yang mencari pasal Dr. Raofah & Pusat Rawatan islam Ar ridzuan.

Maser au nak bersalin dulu, aku pun search benda yang sama. Tapi, haslnya kurang memberansangkan. Info pasal tempat nie memang limited kat internet. Kalo ader pun sedikit pengalaman dari ibu2 yang penah bersalin kat sini. Itu pun ader la dalam 2,3 kerat. Memang susah nak carik.

Untuk yang masih mencari aku memang recommend sangat tempat nie. Dari 5 bintang saya bagi 4. bintang. 0.5 lagi coz makan dier tak brape syok. Tapi kalo korang taknak amik makan kat situ, bgtau siap2. Korang leh bawak dari luar...


Doktornya, berpengalaman luas, InsyaAllah. ader 3 orang gynae, korang leh pilih maner korang nak.... Pegi jek kat kaunter Ar-ridzuan tue, minta suggestion staf kat situ. Ar-ridzuan dah pindah ke greentown. Dekat ngan perkeso & vanggey...:p. Senang nak merasa mamak... hehehe.




Tiada ulasan:

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin