15 November 2011

Posto..posto


Yeay! lagi 2 minggu mak nak balik...Semoga selamat sampai ke tanah air.


Walaupun mak masih kat sana, tapi bebarang dier beli semua dier dah kirim. Dah 3 kali penghantaran dibuat atas bantuan Pos Malaysia.... Credit tue pos malaysia terutama lakiku yg menjadi salah seorang staffnmyer...hehehe.

Nie kiriman yang terima kali kedua. Kirim awal2, sok nak balik senang nak bawak barang. Tak banyak.


Kotak tue penuh ngan kurma ngan kacang2 jek. Takde benda lain pun.



Kacang putih nie sib baik 2 lapis plastiknyer, coz bukak2 plastik dalam udah pecah. Biaser ler, pos. Memang leh jadi mcm2 la. Kalo benda2 yg fragile elok kita note sesiap kat kotak, takde ler dema main belasah jek campak.





Tak dan aku nak amik proper gambo. Budak kecik nie sibuk la nak memunggah barang2 dalam tue. macam la pandai sangat pun... hehehe. tengok la tangan tue laju jek ngambik buah zaitun, terus masuk mulut.

Nie la dier pesalah tue... Sibuk je la ibu nak feeling2 happy uci anto barang.



Tiada ulasan:

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin