17 November 2011

Terklik pulak

Ntah camner terklik lak 'cash out' ari tue. Bukan banyak maner pun, leh la buat bayo astro sebulan, tapi sebab perasaan nak tengok aper jadi kalo cashkan, maka terus terklik. Dah klik tengok akaun kosong balik, menyesal la pulak...hihihi.


Pasnie tunggu berkepuk2 dulu la baru cash kan.... Brape tahun mau tunggu, lantak la. Yang nie pun first time cash kan. bayangkan ler, dah 3 tahun punya simpan, baru banyak tue... hehehe... *Saya bukan blogger tegar*

Tapi kan, aku salah paham pasal kaedah nyer.. penyudahnyer dekat 2 bulan aku menunggu cek tak sampai2.... Pasnie dah tau ler camner nak buat.


Tiada ulasan:

Pesanan Penaja

Apa yang ada dalam blog nie adalah hasil penulisan tuan tanah dengan daya imaginasi sendiri... penerimaan adalah atas penilaian sendiri....

Menarik...!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin